Next Lease Partners is een zelfstandig opererende leasemaatschappij gespecialiseerd in koffiemachine lease. Wij combineren praktische ervaring en uitgebreide productkennis met hoogwaardige financiële en administratieve dienstverlening. Dat maakt Next Lease Partners tot een sterke en waardevolle partner voor bedrijven die hun afzetmogelijkheden willen vergroten.

Financial Lease

U wordt direct economisch eigenaar van het object. De leasemaatschappij blijft juridisch eigenaar van het object. U activeert het object op uw balans. Na betaling van de laatste leasetermijn (en het eventuele slottermijn) wordt u ook juridisch eigenaar. Bij aanvang van het contract heeft u mogelijk recht op investeringsaftrek.

Operational Lease

De Leasemaatschappij is zowel economisch als juridisch eigenaar en is verplicht de activa op de balans te activeren. Na afloop van het contract levert u het object in bij de leasemaatschappij, of neemt u deze over voor een nader te bepalen koopoptie.

Private Lease

Met Private Lease Coffee kunt u zorgeloos genieten van de mooiste koffies in huis. Het perfecte kopje koffie inclusief koffiemachine, service, onderhoudsmiddelen en verse koffiebonen. Wie kiest voor Private Coffee Lease, heeft de keuze uit de 3 koffiemachines voor thuis – met de perfecte bonen voor espresso en melkspecialiteiten zoals cappuccino. Totale ontzorging voor een lekkere kop koffie. 

All-in koffie Lease

NLP biedt naast financial, operational en private lease ook een all-in koffieconcept, waarbij u per kopje koffie betaalt. Voor deze all-in prijs ontvangt u een hoogwaardige koffiemachine, vers gebrande koffiebonen naar keuze en perfecte service. Bij het all-in concept monitoren wij online het aantal koppen koffie dat de betreffende machine produceert en bewaken wij het gemiddeld verbruik. Zodra het verbruik afwijkt van de standaardwaardes, koppelen wij dit aan u terug. 

Informeer naar onze mogelijkheden per kop koffie. 

Voorwaarden lease contract:

Looptijden van nieuwe objecten tussen de 12 - 120 maanden. Bij gebruikte objecten is dit minimaal 60 maanden. Minimaal financieringsbedrag van
€2.500,- Mogelijkheid tot boetevrij voortijdig inlossen. Alle aanvragen worden binnen 24 uur beoordeeld tijdens gedurende 52 werkweken.