Welkom bij Next Lease Partners

Met Next Lease partners, hierna te noemen NLP, schaft u bedrijfsmiddelen aan zonder uw liquiditeit aan te spreken. Wat de kosten betreft weet u exact waar u aan toe bent, dankzij de vaste rente en het vaste maandbedrag. Met NLP zorgt u voor een optimale afstemming tussen uw kosten en inkomsten uit het bedrijfsmiddel. De BTW is aftrekbaar en u kunt profiteren van investerings- en renteaftrek. Wij werken samen met een eigen leasemaatschappij. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat snel te schakelen en altijd een maatwerk oplossing te bieden. Alle administratieve zaken rondom uw leaseaanvraag handelen wij rechtstreeks met u of met uw leverancier af. Wij garanderen u een even snelle als soepele werkwijze!

Wij bieden drie verschillende leaseplannen aan, namelijk: 

Equipment Finance

Leasing van bedrijfsmiddelen wordt ook wel equipment leasing genoemd. Bij equipment leasing gaat het om een zeer grote diversiteit aan objecten. Hierbij spelen andere parameters inzake waardeverloop, bijvoorbeeld het aantal draaiuren van een machine en de relatieve schaarste van een object op de tweedehandsmarkt.

De looptijd en voorwaarden van een leasecontract verschillen per leasetransactie. 

Vendor Lease 

Met Vendor Lease biedt u naast uw product tevens een leaseoplossing. Door de lease-financiering van het bedrijfsmiddel als optie toe te voegen onderscheidt u zich van de concurrentie.

Investeringen kunnen voor looptijden van doorgaans 24 tot wel 60 maanden door uw afnemers worden geleased. U ontvangt de betaling direct na levering en loopt bij deze financieringsoplossing dan ook geen debiteurenrisico. NLP heeft (afhankelijk van het door u geleverde bedrijfsmiddel) zowel operational als financial lease oplossingen.

  • Tot 100% financiering van het bedrijfsmiddel.
  • De enige te verstrekken zekerheid is het gefinancierde bedrijfsmiddel.
  • Beperkte informatieverstrekking. 

Financiering

Wij verzorgen zakelijke financieringen voor u als ondernemer. Voor bedrijfsfinancieringen en vastgoed financieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. U wordt volledig ontzorgd. Zo kan uw bedrijf zich richten op uw core business en zoeken wij naar het beste advies met een passend voorstel.